Els Oscars a Onda Cero radio la matinada del diumenge al dilluns

Seguiu-me per les ones d´Onda Cero ràdio a Catalunya, en la retransmissió en directe que faré de la cerimònia d´entrega dels Oscars des de l´estudi 1 la matinada del diumenge 7 de Març a dilluns 8 de Març (horari de 2 a 6 de la matinada).
Podreu participar en directe trucant al telèfon del programa, o si voleu, a través de Twitter, mitjançant la inclusió del tag #cine3d al vostre missatge, que el llegirem en directe.
Fins dilluns a les 02:00am!
GIRONA: 90.4FM
BARCELONA: 93.5FM
VILANOVA I LA GELTRÚ: 96.3FM
TARRAGONA: 95.3FM
LLEIDA: 94.1FM
Les matinades del dimecres, al programa “No són hores”, tinc la meva secció sobre cinema 3D, i amb el Carlos Garde i el Marc Casanovas parlo de les notícies de 3D que publico també a la web cine3D.com recordeu-ho!