IMAGINA inaugura el seu nou centre de producció

El grup IMAGINA inaugura el seu nou centre de producció, que forma part del Parc Barcelona Media, un lloc per a la producció, la formació i la investigació en l’àmbit audiovisual. Un punt de trobada de sinergies que es convertirà en un referent del sector de la comunicació.

IMAGINA Centre Audiovisual està format per el centre de producció audiovisual i la torre d’oficines, promoguts pel grup IMAGINA i la societat municipal 22@. Configura un conjunt de serveis destinats a la indústria audiovisual de més de 50.000 m2.

El nou centre, que serà la nova seu de MEDIAPRO a Barcelona, té com a objectiu ser un centre multidisciplinari de referència destinat a millorar la competitivitat i la representativitat de les companyies del sector.

IMAGINA Centre Audiovisual compta amb un conjunt de serveis per a les empreses i, especialment, per als professionals entre els quals destaca la seva zona de producció, equipada amb cinc grans platós; el seu auditori, amb capacitat per a 340 persones; l’àrea de restauració… tot això dissenyat per posar a l’abast de la indústria unes instal•lacions caracteritzades per la seva flexibilitat i les seves altes prestacions.

Notícia originalment publicada al meu bloc de cine.com