Notícies de Barcelona: es busca CTO per Barcelona Televisió

Notícies de Barcelona

Barcelona Televisió (Betevé) ha publicat a les notícies que ha engegat recentment el procés de selecció per un nou CTO.
L’acceptació de candidatures s’ha tancat aquest passat 1 de Febrer.

L’actual CTO es jubila aquest any 2022, i el nou CTO li farà al relleu davant la responsabilitat tècnica i d’innovació de la cadena de televisió local de la ciutat.

En uns dies, es comunicarà als sol·licitants si la seva candidatura és acceptada o no.

Per tant, amb tota la informació, el comitè avaluarà les candidatures, i es farà un examen entre els canidadats seleccionats.

Seguidament, el procés de selecció finalitzarà amb una entrevista personal davant dels 4 membres del comitè de selecció.

Logo de Betevé - Notícies de Barcelona Televisió

NOTÍCIES DE BARCELONA TELEVISIÓ

betevé va iniciar les seves emissions l’any 1984 com a televisió de districte.

A partir de 1989, s’inicien les emissions conjuntes de les 10 televisions de districte que componen la Coordinadora Barcelona Comunicació (CBC), i el 1993 es signa el primer conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Barcelona i la CBC per desenvolupar la televisió local a Barcelona.
Per això, l’Ajuntament assumeix la gestió del servei públic a través de l’empresa municipal ICB SA Spm, mantenint la col·laboració amb la Coordinadora.

BTV va iniciar les seves emissions el 3 de novembre de 1994 des dels estudis ubicats a la Via Laietana/Sant Pere més baix de Barcelona.

Aleshores, la informació local era la columna vertebral de la cadena i BTV va inaugurar la programació amb un informatiu de mitja hora conduït pels periodistes Enric Calpena, Josep Vilar i Isabel Gaset, que s’emetia a les 20h, a les 21.30h i a mitjanit.

Barcelona Notícies s’emetia en diverses franges de programació i oferia informació sobre la ciutat amb algunes peces que provenien de les televisions de districtes.

Després d’això, la programació informativa es va completar ben aviat amb un debat setmanal i una entrevista realitzada pel periodista Joan Barril. Seguidament, el setembre de 1997, amb Manuel Huerga, BTV va adoptar com a imatge corporativa de la cadena un ull.

No va durar gaire, perquè un cop tancada l’etapa a Via Laietana, l’any 2004 BTV va començar una nova etapa amb l’inici de les emissions durant les 24 hores al dia i el trasllat, el setembre de 2005, a la nova seu del 22@, al Poblenou.

I, per cert, en Jordi Alonso, s’ha presentat al procés de selecció, desitgem-li sort!