Panasonic millora les bateries que fa servir Tesla

Cel·les de Panasonic

Això vol dir que els rangs oficials de 322 milles (Model 3) i 316 milles (Model Y), quedaran ampliats a 338 milles (544Km) i 331 milles (533Km) respectivament.

Panasonic ha anunciat que el model 2170 de les seves bateries, utilitzat per Tesla com a cel•les de les bateries dels models 3 i Y, han millorat la seva densitat de càrrega en un 5% i a la vegada, s’ha reduït la quantitat de Cobalt que fan servir, permetent una futura baixada de preus en el preu final.ñ del vehicle.

S’espera que Tesla incorpori la millora de les bateries durant Setembre en les seves factories.

Panasonic segueix treballant en aconseguir bateries sense Cobalt, un mineral que encareix molt les bateries i que fins ara, és imprescindible per garantir la seguretat i estabilitat. El major productor és la República del Congo, i hi ha motius ètics per no consumir-lo (explotació infantil).