Nou preu de Tesla Model 3

Anunci de Tesla al nostre país, abaixant el preu del Model 3 Standard Range Plus a 49.000€ i per tant fent-lo entrar en el rang subvencionable del programa Moves II.
Si porteu un cotxe antic a desballestar, us descomptaran 6.500€, sino, 5.000€.
Tots els Tesla porten preinstal•lat el FSD, per tant sempre el podreu actualitzar comprant l’actualització a posteriori.
L’Elon Musk va comentar que oferiria el servei FSD com a suscripció per uns 100€/mes, així que també pot ser una bona opció.
Aquest cotxe (Model 3 SR+) té tracció al darrera i la bateria una mica més petita que el Long Range (amb 54kWh calculeu un màxim de 455Km en condicions òptimes, i més de 200Km si fa molt fred/hivern i circuleu per carretera), però són més que suficients per viatjar quasi a on vulgueu, amb la xarxa de supecarregadors que hi ha disponible a Catalunya i a tota Europa. Suposo que tampoc no porta el paquet Premium i no es podrà adquirir ni la tapiceria blanca, ni els colors blanc o vermell multicapa per no sortir-se del preu base límit, però sigui com sigui, és una gran oferta. Si no us agrada el color que ofereixen, compreu el de color més barat, i més endavant li feu una pintada del color que us agradi més.
Si feu molts kilòmetres, amb aquest preu, és una gran oportunitat.
Poseu les xifres en un excel i veureu quin és l’esforç financer real. Compteu el que us estalviareu en benzina, revisions obligatòries per no perdre la garantia, olis, corretges, filtres, bateria (també en tenen els motors ICE) i pastilles de fre (si no és híbrid o elèctric, es gasten força i cal canviar-les per no haver de comprar discos nous). També si feu servir zona blava o verda, alguns peatges i impost de circulació (gratuïts de moment).
Podeu mirar la meva pàgina de “Compres” a la meva web personal: www.jordialonso.com, per veure el detall en la compra del meu vehicle, que potser us ajuda, encara que en 1 any i 1 mes, han canviat molt les coses i els preus.
Els TAE’s i condicions dels rivals que vaig analitzar, han canviat molt, els fabricants de vehicles ICE, han fet una gran ofensiva comercial.

Si el compreu, feu servir la meva referència:  https://ts.la/jordi12928
Normalment donen 1.500Km de supercharger de forma gratuïta si el compreu doneu aquest codi.
PD: hi ha manual del Model 3 en català. Si no us el fan arribar, m’ho dieu i us dic com aconseguir-lo.